Hyballa marad a DAC-ban

Hyballa
Dunaszerdahely |

A következő szezonban is marad a DAC futballcsapatánál Peter Hyballa vezetőedző – közölte a klub honlapja, és lapunknak a 43 éves tréner is megerősítette a hírt.

„Ami az edzői stáb ajánlatait illeti – mindenki marad a klubnál: Peter Hyballa mint vezetőedző, Maik Drzensla mint videóelemző és pályaedző, Admir Kozlic mint pályaedző, Laura Stosno-Krohn mint erőnléti edző, és Martin Raška mint kapusedző” – idézi a klub honlapja Jan van Daele sportigazgató szavait.

„Érkezésemkor 1+1 éves szerződést írtam alá a DAC-cal, és a klub áprilisban jelezte, hogy érvényesíti az opciót. Tárgyaltunk Világi Oszkár klubtulajdonossal és Jan Van Daele sportigazgatóval, akik azt mondták, elégedettek velem, szeretnék, ha folytatnám a munkát, nem mehetek más klubhoz. Voltak megkereséseim más kluboktól, Hollandiából és Görögországból is érdeklődtek irántam, de múlt héten végérvényesen azt mondtam Oszkárnak, maradok, és teljes szívemmel maradok. Hálás vagyok a DAC-nak, hogy tavaly megszólított, amikor nem sok klub érdeklődött irántam, és szeretném megtenni ezzel a klubbal, ezzel a csapattal a következő lépést. A szerződésem így él tovább 2020-ig” – mondta lapunknak Hyballa, akinek az egyik kérője a holland De Graafschap együttese volt.

A német–holland szakvezető irányítása alatt a DAC története legjobb eredményét érte el, a bajnokság második helyén végzett, minden korábbinál több pontot és több győzelmet elérve.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?