Kiderült, hogy miért halt meg a Slipknot dobosának lánya

sgh

Az egész világot sokkolta a hír, a halál oka viszont csak most derült ki.

A népszerű metálzenész vasárnap osztotta meg a szomorú hírt a rajongóival:

Összetört szívvel és a legmélyebb fájdalommal tudatom veletek, hogy a legfiatalabb lányom, Gabrielle tegnap, május 18-án elhunyt. A temetése részleteiről később tájékoztatunk mindenkit. A családom nevében kérnék mindenkit, hogy legyenek tekintettel a gyászunkra ezekben a nehéz órákban - írta Shawn Crahan a közösségi oldalain.

Akkor nem nyilatkoztak arról, hogy Gabrielle miként vesztette életét, azonban a rajongók öngyilkosságra tippeltek. A boncolás eredményéből egyértelmű választ kaptak, ugyanis kiderült, hogy drogtúladagolás miatt hunyt el a sztárcsemete ilyen fiatalon.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Gabrielle Crahan (@crahang6), 27 Apr 2019 o 7:42 PDT

A kiérkező mentők megpróbáltak rajta segíteni, azonban már ők is csak a halál beálltának időpontját tudták megállapítani, és sajnos képtelenek voltak visszahozni őt. Pedig mindenki azt hitte, hogy Gabrielle leállt a függőséget okozó szerekkel, hiszen Instagram-oldalán is büszkén mutatta be, hogy öt hónapja nem ivott egy kortyot sem.

Gabrielle-t szülein kívül három testvére is gyászolja: a nővére, Alexandria, és fiútestvérei, Gage és Simon. Ők egyelőre képtelenek túllépni testvérük elvesztésén.

(femina)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?