Vizelettel és spermával teli palacsintát etettek meg egy tanárral a diákok

pala
Ohio |

Nem minden napi "meglepetést" kapott a tanár a diákoktól.

A New York Post számolt be az ohiói tanár esetéről. A férfit meg szerették volna viccelni egy Global Gourmet iskolai főzésen a diákok. Úgy gondolták, hogy jó ötlet lenne, ha vizeletet és spermát is kevernének a palacsintába, amit a pedagógusnak szánnak - így is tettek.

A tréfa odáig fajult, hogy eljárást indítottak a helyi hatóságok, jelenleg csak annyit tudni, hogy valószínűleg egy videó kedvéért csinálták.

A mintákat elküldték vizsgálatra, hogy megtudják: tényleg került-e sperma, illetve vizelet a palacsintába. A gyanú szerint egyébként a diákok több tanárt is megkínáltak az édességgel.

(New York Post,24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?