Új lámpákkal érkezik az új Superb

s

A Superb zászlóshajója frissítése során első ízben kínál a Škoda sorozatgyártású modellen innovatív teljes-LED Matrix-fényszórókat, amelyek még magasabb színvonalú biztonságról és kényelemről gondoskodnak.

A cseh autógyártó dizájnrajz formájában mutatja be az új fényszórókat. A korszerűsített Superb májusi világpremierje a 2019-es IIHF Jégkorong-világbajnokság keretében Pozsonyban lesz. 

A teljes-LED Matrix-fényszóró dizájnrajza jól mutatja az innovatív rendszer felépítését, amely a tompított és a távolsági fény LED moduljából, illetve három további LED-távfénykamrából áll, s házán a „Škoda Crystal Lighting” feliratot hordozza. Irányjelző, illetve nappali menetfény és helyzetjelző fény gyanánt keskeny LED-csík szolgál, felette pedig az új animált hazavezető fény (Coming/Leaving Home Function) részeiként finom LED-tűk sorakoznak. Az autó nyitásakor és zárásakor e funkció automatikusan kapcsolja be és ki az első és hátsó világítás elemeit. 

A teljes-LED hátsó lámpák a Superb esetében készülnek első ízben dinamikus irányjelzővel, amelynek fénye működéskor belülről kifelé haladva biztosít fokozott dinamika mellett jobb észlelhetőséget a közlekedés többi résztvevője számára, s gondoskodik ezzel fokozott biztonságról. Ez a megoldás a nemrég bemutatott Scala modellnél jelent meg elsőként. 

A cseh autógyártó zászlóshajójaként a Škoda Superb biztonsága, menetkényelme területén egyaránt a márka legújabb fejlesztéseit sorakoztatja fel, számos előnyös megoldást és felszereltséget a felsőbb járműkategóriákból hozva el a középkategóriába.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?