Szereti kényeztetni magát

b

Olyan, mint egy energiabomba. Nem lehet leállítani. Hihetetlen, hogy Lucie Bílá 52 éves. A hússzoros Arany Csalogány-díjas cseh énekesnő viccesen azt szokta mondani, hogy „én nem egy énekesnő életét élem, hanem egy egész kórusét”. Mégis van energiája. Amikor interjút készítettem vele, hosszú maraton volt mögötte, de nem tűnt fáradtnak, állandóan huncutul csillogott a szeme.

Gondosan őrzi fiatalos külsejét, tökéletes alakját. Persze, semmi nincs ingyen. Meg kell dolgoznia érte. „Színpadon vagyok, oda kell figyelnem arra, hogy jól nézzek ki. Személyi edzőmnek, Radeknek mindig vannak jó tanácsai, hogy mit hogyan csináljak, ügyel arra, hogy jól végezzem a gyakorlatokat. Néha szükség van az önkontrollra, arra, hogy betartsak bizonyos szabályokat még akkor is, ha tudom, mit miért teszek – vallotta be. – Vigyázok, hogy a súlyom ne ingadozzon. Rendszeresen ráállok a mérlegre, s ha olyan számot látok, ami nem tetszik, azonnal jön a böjt. Vagy nem eszem vacsorát, vagy kihagyom a reggelit, mert délig tisztul a szervezet. Aki fél a böjttől, próbáljon meg újhold és telihold idején csak gyümölcslevet inni és zöldséget enni. Nekem van egy speciális, nagyon finom salátareceptem. Erre már a kis restim szakácsnőit is megtanítottam.” Az énekesnő úgy mozog, mint egy huszonéves. Annak idején rendszeresen járt konditerembe, aztán jógára váltott. Azt mondja, hogy ez még nehezebb a súlyzózásnál, mert utána az egész ember fáj. Mégis melegen ajánlja mindenkinek: „A jóga nagyszerű dolog, alaposan kitisztul utána az ember feje.” Úgy tartja, az a legfontosabb, hogy az ember szeresse önmagát, jól érezze magát a bőrében. Mert ha ez így van, az a külsőre is kihat. Szereti kényeztetni magát: szaunába jár vagy kádfürdőt vesz, illatos gyertyákat gyújt, s közben kellemesen nyugtató zenét hallgat. Rendszeresen jár a több ezer éves távol-keleti hagyományokra épülő thai masszázsra. Célja a szabad energiaáramlás biztosítása, a fájdalom és az izommerevség enyhítése, a testi-lelki egyensúly megteremtése.

(urbán)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?