John Wick a Bosszúállók első legyőzője

John Wick

A harmadik John Wick-film vetett véget a Bosszúállók: Végjáték egyeduralmának az észak-amerikai mozik jegypénztáránál - írta a Variety.com iparági becslésekre hivatkozva.

A John Wick: 3. felvonás - Parabellum című akcióthrillerre a várakozásokat felülmúlva, 57 millió dollárért váltottak jegyet a hétvégén. A film ezzel megelőzte a Marvel rekordokat döntő szuperhősfilmjét, a Bosszúállók: Végjátékot, mely a negyedik hétvégéjét 29,4 millió dollár jegybevétellel zárta, a második helyre visszacsúszva

A John Wick akciófilm-franchise harmadik darabja jóval erősebben nyitott, mint elődei, a 2014-es első rész vagy a tavalyelőtti második folytatás. A Parabellum egyben a sorozat legjobban kezdő epizódja Észak-Amerikán kívül is, 92 millió dollárt gyűjtött 66 ország jegypénztárainál.

A Bosszúállók legutóbbi folytatásának eddigi észak-amerikai bevétele 771 millió, ezzel meghaladta az Avatar 761 millióját, így a második legmagasabb jegyárbevételű mozi lett Észak-Amerikában a 2015-ös Star Wars: Az ébredő Erő mögött, mely 937 millióval tartja a vezetést.

A hétvégi toplista harmadik helyét a Pokémon - Pikachu, a detektív című filmje foglalta el 24,8 millió dollárral, a Ryan Reynolds főszereplésével forgatott adaptáció ezzel együtt már 94 milliót hozott Észak-Amerikában.

Az Egy kutya négy útja című családi filmé lett a negyedik hely 8 millió dollárral. A filmet június 6-ától játsszák Magyarországon.

Rebel Wilson és Anne Hathaway vígjátéka, a Csaló csajok az ötödik 6 millió dolláros hétvégi eredményével, ezzel 23 millióra rúg az észak-amerikai jegyárbevétele.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?