Novák Péter először beszélt a szívrohamáról

Budapest |

Novák Péter színész-műsorvezető néhány napja a Második felvonás című válásról szóló színházi beszélgetésen idézte fel a magánéleti megpróbáltatásait. A Bors beszámolója szerint őszintén beszélt arról a fájdalomról, amelyet átélt válása miatt Horváth Andrea táncművésztől.

 

Elmondta például, hogy elsősorban magát hibáztatja, azért, hogy zátonyra futott a há­zassága, és hogy testileg-lelkileg kikészítette a családjuk szétesé­se. „Egy párkapcsolat vége is gyász. Ugyanazokat a szavakat használjuk, mint a halál esetében, és azért vagyok biztos ebben, mert én ebbe a folyamatba tényleg majdnem belehaltam. Kaptam egy szívrohamot 2016-ban, de még pont eljutottam a kórházig. Ott kiderült, hogy egy nagyon erős aritmiás zavar lépett fel nálam, ami a felgyülemlett feszültség, a sok stressz velejárója volt” – mondta.

A házasságuk szétesése nagyjából négy éven át tartott: „†öbbször nekifutottunk, hátha lehet még valamit tenni, és valószínűleg, amikor a tudatalattim megérezte, hogy ez nem jön össze, akkor adott egy nagyon erős válaszreakciót. Amikor azt érzed, hogy tényleg belepusztulsz a veszteségbe”.

Novák Péter azt mondja, ma már azt érzi, olyan baráti, jó viszonyt ápol gyermekei édesanyjával, amilyet a házasságuk alatt kellett volna.

Bepillantást engedett a magánélet és a karrier közötti egyensúlyozás küzdelmeibe is, a táncművész felesége ugyanis feladta a hivatását, és háztatásbeli lett.:

A lehető legrosszabb felállások egyike. Én felmentem a színpadra, önkifejeztem, megmutattam magam, hazaértem, jó fej apuka voltam, és utána beszippantottak a saját gondolataim. A volt feleségemnek pedig maradt egy szép virág torzsája, a rohadó vége, a fáradt, kedvetlen, mocskos.

(Forrás: HVG)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?