Három perc alatt három találat

foci
Érsekújvár/Bős |

A bősiek teljesítették az elvárásokat, a nyugat-szlovákiai Tipos III. liga 25. fordulójában három pontot zsákmányoltak (2:1) a sereghajtó érsekújváriak otthonában. 
 

A párharc érdekessége, hogy három perc kellett a három találathoz, és már a 15. percben beállt a végeredmény. A hazaiak tavasszal vendéglátóként két meccset megnyertek, a mátyusfödi duó, a vágsellyei és a galántai csapat elleni sikerük után a mezőny csallóközi tagját is szerették volna két vállra fektetni. Jól kezdtek, a 12. percben egy pontrúgást követően vezetést szereztek. „A vendégek ugyan lest reklamáltak, de szerintem elméláztak, figyelmetlenségükből Blaži profitált. A vezetés paradox módon megfogott bennünket, idegessé váltunk. Tízpercnyi üresjárat következett, amit a vendégek mesterien kihasználtak. A 14. percben a bősiek szépségdíjas találattal egyenlítettek. Még fel sem ocsúdtunk a kábulatból, amikor újabb gólt kaptunk. Ezze az eredmény és találatok tekintetében véget is ért a párharc” – elevenítette fel a góltermést Dávid Petráš, a vendéglátók játékosedzője. 


„A hazaiak lesgóllal jutottak előnyhöz, de rövid idő leforgása alatt csattanós választ adtunk. Zsigmond egyenlített, Tóth pedig a javunkra billentette a mérleg nyelvét. Nem gondoltam volna, hogy ezzel véget is ért a gólpárbaj” – nyilatkozta lapunknak a fordulatról Radványi Miklós, a bősiek vezetőedzője. 


A folytatásban már csak kimaradt gólhelyzeteket láttak a nézők. „Az esőzés okozta rossz pályaviszonyok sok gondot okoztak a futballistáknak. Ami minket illet, a téli felkészülés során megsérült két gólerős támadónk, Brath és Cingel. A csatárposzton improvizálnom kell, ez a tény rányomja bélyegét eredményességünkre” – magyarázta a nem éppen hízelgő góltermést Dávid Petráš. 


„A Lednické Rovne elleni hétközi bajnokin is a 4:1-nél jóval nagyobb arányban győzhettünk volna, de azon az összecsapáson is hadilábon álltunk a támadások befejezésével. Érsekújvárban az elpuskázott ziccerek számát megdupláztuk. Elsősorban a koncentráció hiányával magyarázom a gyatra helyzetkihasználást. Nem tesz jót nekem a kispadról figyelni, miként ügyetlenkedik el számolatlanul védenceim a góllal kecsegtető ziccereket. Méghozzá olyan pozíciókban, amikor szerintem nehezebb kihagyni a helyzetet, mint góllá értékesíteni. Eddig a negatívumokat ostoroztam, azt viszont pozitívumként értékelem, hogy gyakran kerülünk helyzetbe” – értékelte legutóbbi, zsinórban a csallóköziek harmadik győzelmét Radványi Miklós.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?