Vádat emeltek Marček és Szabó ellen a gútai vállalkozó meggyilkolásának ügyében

gyilkosság gúta

Újabb gyilkossággal vádolják a Kuciak-gyilkosság elkövetésével vádolt Szabó Tamást és Miroslav Marčeket.

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) bűnüldöző egységének nyomozója büntetőeljárást indított Szabó Tamás  és Miroslav Marčšk ellen szándékos emberölés különösen súlyos bűncselekménye miatt. Egy vállalkozó meggyilkolásáról van szó. Mindkét gyanúsított ellen eljárás folyik Ján Kuciak újságíró meggyilkolása ügyében is. Erről a rendőrség számmolt be a közösségi oldalán.

A rendőrség arról tájékoztatott, hogy a gyanú szerint a két férfi előzetes megállapodást követően 2016 decemberében anyagi haszonszerzés céljából betört P. M. vállalkozó gútai házába. A vállalkozót egy lőfegyverrel meggyilkolták.

A lőfegyvert, amellyel a gyanú szerint lelőtték a vállalkozót, a rendőrök azon a helyen találták meg Gútán, amelyet Miroslav Marček mutatott meg nekik. Április 16-án a Kis-Dunában találtak egy német gyártmányú fegyvert, a Vágban pedig egy fegyver alkatrészét, melyet vizsgálatnak vetettek alá. Azt akarják kideríteni, hogy ahhoz a fegyverhez tartozik-e, amellyel meggyilkolták az újságírót és a jegyesét.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?