Az OĽaNO és az SaS is tagadja, hogy tárgyalt volna Kotlebával

Marián Kotleba
Pozsony |

Az OĽaNO ellenzéki párt cáfolta Marian Kotlebának azt a kijelentését, hogy a párt képviselői az abortusztörvényről tárgyaltak volna a szélsőségesekkel.

 

Kotleba ezt a TA3 mai vitaműsorában állította.

"Semmilyen tárgyalások nem folytak Kotlebával sem a párton, sem a frakción belül. Arra szólítjuk fel Marian Kotlebát, hogy minél hamarabb vonja vissza az állítását, és a jövőben tartózkodjon az efféle hazugságoktól" - közölte a párt.

Kotleba azt állítja, hogy a Smerrel a nyugdíjkorhatár-plafonról, az SaS-szel Miroslav Lajčák leváltásáról, az OĽaNO-val pedig az abortusztörvényről egyeztetett.

Andrej Danko házelnök úgy reagált Kotleba kijelentésére, hogy amennyiben megbizonyosodik, hogy a koalíción belül tárgyalások folytak Kotleba pártjával, annak következményei lesznek, és a koalíciós partnereknek vállalniuk kell a felelősséget.

Időközben az SaS is cáfolta, hogy valaha tárgyalt volna Kotleba pártjával Lajčák lemondatásáról. "Az ĽSNS nem egy olyan párt, amellyel valaha is tárgyalásba bocsátkozna az SaS" - jelentették ki.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?