A hétvégén újabb csapadékhullám várható

eső illusztráció

Országszerte esik az eső, a lehulló csapadékmennyiség elérheti a 10 milliméteres átlagot. Erről a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet (SHMÚ) tájékoztatott a honlapján. A meteorológusok szerint hétvégén is előfordulhat eső.

Az előrejelzés szerint csütörtökön az ország nyugati részén késő délutánig, kora estig fog esni, keleten egészen holnap reggelig. Besztercebánya és Kassa megyében  akár 20 mm csapadék is eshet.

A front átvonulása után melegebb, nedvesebb, labilis légtömeg érkezik az ország térségébe, pénteken emiatt záporokkal, zivatarokkal kell számolni. Hétvégén pedig várhatóan újabb csapadékhullám jön.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?