Coutinho lehet az első távozó a Barcelonánál

coutinho

Philippe Coutinho lehet az első távozó az FC Barcelona labdarúgócsapatánál, amely a Bajnokok Ligája-elődöntő 3-0-ra megnyert első mérkőzése után kedden 4-0-ra kikapott a liverpooli visszavágón, ezzel búcsúzott a sorozattól.

A spanyol sajtó szerint a "tragikus" és "megbocsáthatatlan" kudarcnak hamarosan meglesznek az "áldozatai", akik közül a brazil légiós lehet az első. A 26 éves támadó egyöntetű vélekedés szerint visszafogott teljesítményt nyújtott Angliában, ezért cserélték le a 60. percben.

A Marca csütörtökön arról írt, hogy a tavaly a Liverpooltól 135 millió euróért érkezett Coutinho szerződése elvileg 2023-ig érvényes, ám mivel "kedden nemigen volt a pályán nála rosszabb játékos, és korábban sem igazolta hírnevét, nincs jövője a katalán klubnál".

A lap hozzáteszi, a Barcelona számára valamelyest vigasztaló lehet, hogy a brazil légiós szerződésében van egy záradék, mely szerint BL-győzelem esetén az egyesületnek további ötmillió eurót kellett volna fizetni a Liverpoolnak - ez az összeg pedig már biztosan a Barcánál marad.

Az AS sportnapilap úgy tudja, hogy Coutinho mellett még legalább tíz futballista távozhat a spanyol bajnoktól, mivel a vezetés "a tervezettnél sokkal nagyobb forradalomra kényszerül". Így várhatóan máshol folytatja pályafutását a holland Jasper Cillessen, a francia Samuel Umtiti és a brazil Malcom, míg az már korábban eldőlt, hogy a Sassuolótól kölcsönvett Kevin-Prince Boateng visszatér az olasz élvonalba.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?