Vida Kristopher: "Ha maradok, szeretném, ha Hyballa is maradna"

Vida Kris Peter Hyballa

Vida Kristopher, a DAC támadója szerint Peter Hyballa megfelelő jelölt a De Graafschap futballcsapatának kispadjára. A 23 éves játékos korábban két szezont töltött a doetinchemi klubnál.

„Nagyon keményen dolgozik, és taktikailag jó edző. Jól illene a De Graafschapba, mert kicsit pimasz is” – nyilatkozta Vida Kristopher Hyballáról a Regio8.nl holland hírportálnak. „Igazi futballőrült, de jó irányba tart. Mindig jókedvű és rengeteget foglalkozik velünk. A meccseken is látszik, mennyire beleéli magát a játékba. Ettől különleges” – folytatta a karizmatikus tréner jellemzését Vida.

A portál megjegyzi, hogy edző és játékosa egyelőre nem beszéltek egymással az ajánlatról, de Vida szerint Hyballa lelkes a De Graafschappal kapcsolatban. „Húsz percnyire lakik, ez remek számára. Sokat hallott már a De Graafschapról, de engem is kérdezgetett, hogy milyen volt ott. Ezen a héten szeretnék vele beszélgetni az ajánlatról. Számára ez egy lépés lehet, remélhetőleg a Premier League felé. De ha én a DAC-ban maradok, akkor azt szeretném, ha ő is maradna” – fogalmazott Vida Kristopher.

A Regio8 portál hozzáteszi, hogy a DAC történelmi sikert hozó szezonja Vida Kristopherre is ráirányította a figyelmet. Bár Vidának 2021-ig tartó szerződése van, a DAC nyitott egy jó ajánlatra, főleg Hollandiából. „Jó szezont zártam, ezért bizakodom. Jött pár hívás Hollandiából is, úgyhogy meglátjuk, mi lesz nyáron” – zárta a játékos, aki a Fortuna Liga aktuális szezonjában eddig 10 gólt szerzett.

Peter Hyballa neve ezen a héten merült fel a De Graafschapnál a szezon végén távozó Henk de Jong esetleges utódjaként. A doetinchemi klub egyelőre még a kiesés ellen harcol az Eredivisie-ben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?