Bayer Zsolt legújabb filozofikus eszmefuttatása: A Lecsó című film a homoszexualitást próbálja propagálni

ab

Bayer Zsolt elmondása szerint a Lecsó című Disney mesefilm a homoszexualitást próbálja propagálni.

A másokat idiótáknak, proliknak és szarháziaknak nevező Bayer Zsolt hosszasan beszélt Bangóné patkányozásáról a showműsorában, melynek vendége Kovács István, a Fidesz EP képviselője volt, akin egy Je Suis Patkány feliratú kitűző volt látható. A felirat alatt a Disney egyik karaktere szerepelt, a Lecsó című mesefilm Remy nevű patkánya. A műsor vendége a házigazdát is megajándékozta egy ilyen kitűzővel, miután Kovács elhagyta a stúdiót, Bayer Zsolt egy rendkívül mély eszmefuttatást osztott meg a nézőkkel:

Ez azért egy különleges patkány, ennek jelentősége van, ugyanis ez a francia [valójában amerikai] animációs filmnek, a L'ecsónak a főhőse, és erről Bencsik András barátomnak külön elmélete van, amit én osztok. Ugye ő szokta azt elmagyarázni, hogy miről szól ez a L'ecsó című egész estés családi mozi? Arról, hogy Párizs legjobb éttermébe ez a patkány kezd el főzni, és olyan zseniálisan főz, hogy a legszigorúbb ilyen éttermi ellenőr, aki a Michellin-csillagokat osztogatja, az is elájul tőle. És András szerint ez egyebek mellett arról szól, ez a történet, hogy már a kisgyerekek fejébe el kell ültetni, hogy a másság milyen csodálatos. És ugye a patkány elvileg a legutolsó élőlény, amit a konyhánkban szeretnénk látni, de ha van egy másfél órás rajzfilm, ami arról szól, hogy a patkány zseniálisan főz, hát akkor mindjárt átállítjuk az agyakban a vágányokat.

A szóban forgó Bencsik András nem először elemzett mesefilmet, legutoljára a Jégkorszak című meséről állapította meg, hogy a fajok közti keveredést propagálják az állatok, mivel azok egymás fajától függetlenül is egy csapatot alkotnak.

(via 444)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?