Sziasztok!

f

No hogy telt a húsvét, a szünet? Kipihentétek magatokat? Vagy sok programotok volt?

Nálunk minden hagyományosan történt: nemcsak Kópé meg az apukám locsolt meg, hanem néhány osztálytársam, barátom is meglátogatott. Adtam nekik szép hímes tojásokat meg süteményt, amelyet én készítettem. Nagyon örültem, mert sok dicséretet kaptam, remélem, nemcsak udvariasságból. Ti mi mindent készítettetek? Hogyan éreztétek magatokat az ünnepekben?

Most meg már ott tartunk, hogy visszajöttünk az iskolába, nagyon gyorsan eltelt ez a pár nap. Képzeljétek, már dolgozatot is írtunk, matematikából. Bevallom, tanulhattam volna többet is rá, nagyon izgulok, hogy milyen jegyet fogok kapni. Kópé azt mondja, biztosan jól sikerült, ne aggódjak, amúgy se tudok már változtatni rajta. Ti is így gondoljátok?

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?