Egy Hudáček ment, egy Hudáček jött

hoki

Újabb három játékos cserélődött ki a májusi, pozsonyi–kassai rendezésű jégkorong-világbajnokságra készülő szlovák válogatott keretében.

„A cseh extraligából Tomáš Marcinko és Libor Hudáček csatlakozik a csapathoz, a tengerentúlról pedig a kapus Patrik Rybár. Mivel hárman érkeztek, három helyet fel is kellett szabadítani. A poprádi gyülekezőre ezért már nem jött el a kapus Julo Hudáček, valamint két támadó, a zólyomi Milan Kytnár és a poprádi Patrik Svitana” – ismertette a tényeket Miroslav Šatan, a válogatott főmenedzsere.

„Örülünk az új játékosok érkezésének, ezzela védelmünk és a támadósorunk is erősödik. Azt várjuk tőlük, hogy a legjobbak között lesznek, de mindig az egész csapat teljesítménye számít” – mondta Craig Ramsay szövetségi kapitány, akinek védencei legközelebb szombaton mérettetnek meg, a britek elleni felkészülési meccsen.

Mindez azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel a Marek Čiliak, Rybár, Denis Godla hármassal vág neki a vb-nek a válogatott, csakúgy, mint egy éve a dániainak. „A bostoni Jaro Halák még mindig játékban van, de a csapata az NHL egyik esélyese. Ha nem történik semmi váratlan, ezzel a trióval abszolváljuk a világbajnokságot – szögezte le Ján Lašák, a szlovákok kapusedzője. – Julo sokáig készült velünk, biztosan nem örült a bejelentésnek, de sajnos, ez hozzátartozik a munkánkhoz. Én is többször megéltem hasonlót.”

Az oroszokhoz kapcsolódó hír, hogy Alekszandr Ovecskin meferősítette részvételét a vb-n, így összeállhat a félelmetes Ovecskin–Malkin–Kovalcsuk támadótrió.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?