Szuperrangadó Dunaszerdahelyen

DAC

Szuperderbit rendeznek szombaton délután (15.30 – élőben közvetíti az STV 2) a MOL Arénában, a második helyen álló DAC a listavezető pozsonyi Slovant fogadja a labdarúgó Fortuna Liga rájátszásának 6. fordulójában.

A veretlen égszínkékek – már két körrel korábban bebiztosították a bajnoki címüket – eddig idegenben valamennyi mérkőzésüket megnyerték, s Dunaszerdahelyen is folytatni akarják a sikersorozatukat. A derbit zsinórban három győzelemmel váró DAC (Žilina 1:0, Sereď 5:0, Michalovce 2:0) telt ház előtt szeretné megszakítani a Slovan szériáját. 


„A tavaszi idény első fele nem úgy sikerült, ahogy terveztük, mert több kulcsjátékosunk megsérült, s nem tudtuk őket pótolni. Amióta visszatértek, három mérkőzést nyertünk sorozatban, így visszaszereztük a második helyet. Összességében nagyon jó szezonunk van, a helyezést és a pontszámot tekintve is szeretnénk klubrekordot dönteni – nyilatkozta a klub honlapjának a DAC színeiben 50. bajnoki mérkőzésére készülő Kalmár Zsolt, aki 2017 novemberében a MOL Arénában rendezett 2:1-es meccsen győztes gólt lőtt az égszínkékeknek. (Ez volt a sárga-kékek utolsó sikere a pozsonyiakkal szemben.) – Fantasztikus érzés volt három pontot érő gólt szerezni a Slovan ellen. Hallottuk, hogy a fővárosiak veretlenül akarják befejezni a bajnokságot, de ehhez nekünk is lesz néhány szavunk. Nagyon jó formában vagyunk, ezt ki kell használnunk, és a szurkolókra is nagyon számítunk. Remélem, hogy nyerünk, és megerősítjük a második helyünket.” 


A Slovan nyerte a két csapat legutóbbi öt bajnokiját, tavaly májusban Bozsikov, idén februárban pedig Sporar 11-esgóljával 1:0-ra győztek Dunaszerdahelyen az égszínkékek. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?