A Kuciak-gyilkosság egyik gyanúsítottja levelet írt az áldozatok szüleinek

Kuciak
Gergelyfalva |

A Kuciak-gyilkosság egyik gyanúsítottja bocsánatkérő levelet írt Ján Kuciak és Martina Kušnírová szüleinek - írja a Noviny.sk portál. Hogy konkrétan ki a levélíró, azt a családok egyelőre nem hozzák nyilvánosságra.

 

Martina Kušnírová édesanyja a JOJ TV-nek úgy nyilatkozott, hogy aznap, mikor a levelet kapta, egyedül volt otthon, és szinte sokkot kapott. Remegett a keze, nem tudta, miről szólhat a levél.

"Azt írja, hogy bocsánatot kér, és ha visszaforgathatná az idő kerekét, nem tenne ilyet" - mondta Zlatica Kušnírová.

Ján Kuciak édesapja szerint csak akkor hozzák nyilvánosságra a levélíró nevét, ha ebbe ő maga is beleegyezik. Szerinte ha komolyan gondolná a bocsánatkérést, akkor nyilvánosan tenné meg, nem magánlevélben.

Jana Kuciaková hozzátette: "Ezt nem fogadom el! Két emberélet kioltását nem lehet megbocsátani." Zlatica Kušnírová is úgy gondolja, hogy nem lenne őszinte részéről, ha elfogadná a bocsánatkérést, hiszen a lelke mélyén nem tud megbocsátani. "Úgy határoztunk Kuciakékkal, hogy nem reagálunk a levélre. Nehéz megmondani, hogy komolyan gondolja-e, vagy csak a büntetését akarja enyhíteni."

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?