Raf Team-korszak a galántai kispályás fociligában

Tippverseny

Vasárnap a 2019-es évad 1. fordulójával indul a Galántai Interliga. Tíz csapat van a mezőnyben, tizennyolc játéknapon lesznek mérkőzések.

Címvédő a Raf Team, az utóbbi évek téli és nyári bajnoka a mátyusföldi város kispályás focibajnokságában. Marek Prokopec, az Interliga Galanta Polgári Társulás elnöke válaszolt kérdéseimre.

Küszöbön a 41. kiírás rajtja. Mit ígér?
Április 28-án kezdünk a galántai műszaki szakközépiskola pályáján, amely a Lidl mellett található. Június végéig lesznek fordulók, heti rendszerességgel. Nyolc csapat nevezett: a címvédőn kívül a BlueStars, a Hurikán, a Santos, a Javorinka, a BonTeam, a Lazio, az Arsenal, a G-Klub és a Ferencváros. Vasárnap még a mérkőzések előtt is lehet jelentkezni a csapatokba. Tavaly tíz együttes játszott, ezúttal nem nevezett a Barca és a Liverpool.

Hoz valamilyen változást is az idei Interliga?
Kiírtuk az osztályozót is, de csak egy csapat jelentkezett. Végül összeállt a nyolctagú mezőny. A játékoskeretekben annyi változás történt, hogy a versenykiírásban megengedtük, aktív labdarúgók is pályára léphetnek, mégpedig a 35 éven felüliek közül bárki, csapatonként öten az V., VI. és VII. ligából lehetnek, de közülük kettőnek harminc éven felülinek kell lennie. 

Az utóbbi két évben a Raf Team győzött. Mind az Interligában, mind télen, a Winterligában. Kimagaslik a mezőnyből?
Másban tűnik ki. Játékosai rendszeresen eljönnek a meccsekre, fegyelmezettek ilyen téren, és elegen vannak a keretben, mind egykori labdarúgók. Feljegyzéseink szerint együttvéve a Raf Team már négyszeres nyári és négyszeres téli bajnok.

Legutóbb ismét megnyerték a Winterligát. Könnyedén?
Nem volt egyértelmű az elsőségük. Szerencsére is szükségük volt hozzá. De vitathatatlan tény, hogy jelenleg ők vannak győzelmi hullámhosszon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?