Kétszeres bajnoké lett a pelsőci gokartos kupa

gokart
Pelsőc |

Lezárult a Karting Arena Cup 2018/2019-es évada a helyi csarnokban.

A 5. fordulóban, amely egyben a döntő volt, tizenhárom gokartos (egy magyarországi is akadt köztük) indult, s a győzelmet a vendéglátó klub rozsnyói tehetsége, Fredy Bányászová szerezte meg. A sorozatnak is ő lett a legjobbja.

„Kétszeres bajnok a 19 éves lány, aki másik bajnokunkkal, Filip Pavlíkkal volt versenyben az első helyért. Végül Fredy több ponttal megelőzte riválisait – értékelte a téli sorozat záróversenyét Matúš Maliak, a csarnok mindenese. – Mivel már hagyományosan az esélyesek – Fredy Bányászová, Filip Pavlík, Florián Albert, Patrik Csefo, Paťo Velďák – is indultak, a megfelelő versenyizgalom sem hiányzott. S bár sorsoltuk a gokartokat és a sorrendet is, semmilyen géphiba és sportszerűtlen viselkedés nem zavarta meg a történéseket, amiért a versenyzőknek is köszönet jár. Nagyon izgalmasan alakult a Single Race döntő, hiszen az első futamot 44,542 másodperces kiváló teljesítménnyel Florián Albert nyerte. A második futam Filip Pavlík zsákmánya lett 44,580 másodperccel, és a harmadik futam és egyben az összetett győzelem is Fredy Bányászovát illeti. Szembeötlően kicsi volt a különbség a győztesek között. Mindannyian belefértek egy tized másodperces időbe a 630 méteres pályán.”

Érdekes

KARTING ARENA CUP (KAC) 2018/19, Pelsőc

5. forduló, döntő, Single Race: 1. Fredy Bányászová, 2. Paťo FMX Velďák, 3. Filip Pavlík.
KAC 2018/19, végeredmény: 1. Fredy Bányászová 224 pont, 2. Albert Florián 193, 3. Filip Pavlík 149.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?