Elengedték az erőszaktevőt, mert nemzetközi vizeken történt a nemi erőszak

14 évet kapott a kislányát rendszeresen megerőszakoló apa

Szabadon engedték azt a tizenéves olasz fiút, aki egy óceánjáró hajón, a kabinjában erőszakolt meg egy tizenhét éves brit lányt, azonban mivel nemzetközi vizeken történt a nemi erőszak, ezért a spanyol hatóságok nem tudnak lépni az ügyben.

Az erőszak után a lány a hajón maradt a családjával, és végül Valenciában vizsgálták meg, itt mondta el a spanyol hatóságoknak, hogy mi történt. 

A fiú ugyan bíróság elé állt, de egy 2009-es törvény miatt csak akkor lehetne felelősségre vonni, ha a gyanúsított vagy az áldozat spanyol állampolgár. Mivel a hajót Panamában jegyezték be, ezért az ügyben eljáró bíró szerint a panamai, a brit vagy az olasz hatóságok tudnának érdemben eljárni a történtekkel kapcsolatban. 

(index.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?