Folytatódik az útfelújítás Vágsellyén

útlezárás
Vágsellye |

A napokban finiselnek az útfelújítási munkával Vágsellyén, a Felső utcán.  A városháza tájékoztatása szerint már megkezdődött az aszfaltozás, a felújítás után szélesebb lesz az úttest és parkolóhelyeket is kialakítanak.

 

Az átfogó útfelújítás még tavaly kezdődött, a Ján Kollár utcai kereszteződéstől az alapiskola mellett vezető úton, a Felső és a Vajanský utca kereszteződésig.

„A kivitelező cég nem okozott csalódást, a munkát az ígéret szerint sikerült befejeznie a tanév kezdetéig” - közölte Koller Erika, a városi hivatal munkatársa. Hozzátette, idén tavasszal a Felső utcát javítják. „Egyelőre rendkívül jól halad a felújítás második szakasza is, feltehetően határidő előtt elkészülnek vele. Emellett az egész városban megkezdődött a kátyúk kijavítása. Feltehetően több hétig eltart, amíg fokozatosan a város összes utcáján betömik a lyukakat az útkarbantartók” - tette hozzá Koller.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?