Aludt már a Louvre-ban? Most megteheti

A párizsi Louvre

A Lovre az Airbnb-vel együttműködve egyedi marketingakcióval rukkolt elő annak apropóján, hogy a párizsi Louvre híres üvegpiramisa idén ünnepli 30. születésnapját.
 

A világ leglátogatottabb múzeuma az Aribnb-vel együtt versenyt hirdet a látogatók között, amint azt több online fórum is hírül adta. Arra a kérdésre kell válaszolni, miért szeretnél lennél vendég lenni Mona Lisánál, vagy úgyis fogalmazhatnánk, miért szeretnél együtt tölteni egy éjszakát a világ egyik leghíresebb valaha élt hölgyének képmásával? Aki a legjobb választ adja, az a párjával együtt április 30-án eltölthet egy éjszakát a legendás múzeumban, egy nagy, piramis alakú hálószobában. A különleges múzeumátogatás napnyugtakor kezdődik, amikor a győztes párt egy művészettörténész kíséri majd végig egy magántúrán, olyanon, mint amilyenen a közelmúltban Barack Obama és a Beyoncé is részt vett. Hogy az élmény teljes legyen, a győztesek , koccinthatnak a világ legjobban őrzött festménye előtt, valamint zenét is hallgathatnak egy, erre az alkalomra kialakított helyiségben. Az intim hangulatú akusztikus koncert  után a vendégek visszavonulhatnak a hálószobába – ha egyáltalán képesek aludni a nagy izgalmak közepette. Aki részt szeretne venni a versenyen, az airbnb.com/louvre honlapon válaszolhat a kérdésekre április 12-én éjfélig.

„Örömünkre szolgál, hogy ezt az egyedülálló éjszakai élményt két ember számára kínálhatjuk múzeumunkban, egy külön erre a célra épített, stílusosan piramis alakú hálószobában. Tudjuk, hogy nagyon sokan szeretnének esélyt kapni arra, hogy éjszaka egyedül járkáljanak a Louvre folyosóin, és éppen ezért arra törekszünk, hogy ez az élmény egyszeri, varázslatos és felejthetetlen legyen” – mondta a több évszázados intézmény igazgatója, Anne-Laure Béatrix.

Nem ez az egyetlen sikeres marketing fogása mostanában a Louvre-nak: már a volt First Lady látogatása is ilyennek tekinthető, csakúgy, mint Beyonce és Jay Z fellépése, valamint az a flas mobra emlékeztető akció, amikor a JR művésznévre hallgató francia alkotó négyszáz önkéntes segítségével kétezer papírdarabot helyezett el különleges módon a piramis körül. Ebből egyébként egy nap múlva már semmi nem maradt, mert a turisták pár óra alatt szétszedték az alkotást.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?