Májusban érdemes utazni, nagyot estek a repjegyárak

A Qatar Airways gépe

Áprilishoz képest nagyot zuhantak a repülőjegyárak, szinte minden általunk vizsgált célállomásra sokkal olcsóbban repülhetünk. Sőt, rendkívül olcsó jegyek is felbukkannak a táblázatban, a távolabbi célállomásokat is érdemes megfontolni.


Az európai célállomások mindegyike olcsóbb lett, 8 olyan város van (Athén, Berlin, Brüsszel, Koppenhága, London, Madrid, Párizs és Róma), ahova egy retúrjegy még 50 euróba se kerül, de nem sokkal kell többet fizetnünk egy barcelonai, amszterdami és edinburghi jegyért sem.

A távolabbi célállomásoknál is nagy az árcsökkenés, sok olyan népszerű város van, ahova érdemes most foglalni. Az első ilyen Bangkok, ahova most 400 euró alatti áron tudunk jegyet foglalni, de a legnépszerűbb helyi tengerpartra, Phuketre is csak 458 euró egy retúrjegy. Kiemelkedően jó áron foglalható most Bali, ahova általában bőven 700 euró feletti áron lehet jegyet találni, most 571 euróért már van jegy. Pekingbe májusban 373 euró egy jegy, Tokió is jó áron van, 425 euróért tudunk foglalni a japán fővárosba, Kuala Lumpurba pedig 474 euró egy retúrjegy. Nagyot csökkentek a jegyárak Ausztrália felé, Sydney például – egy átszállással – 900 euró alatt foglalható. Amerika felé pedig Havanna (410 euró) és New York (325 euró) lehet jó választás a májusi utazáshoz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?