Premier League - Kiesett a Fulham, kikapott a Manchester United

Manchester United
Manchester |

A Huddersfield után a Fulham is búcsúzott az angol labdarúgó-bajnokságtól, miután a 33. fordulóban 4-1-re kikapott a Watford otthonában.

A londoni együttes így öt mérkőzéssel az idény vége előtt behozhatatlan, 16 pontos hátrányba került a még bennmaradást jelentő, 17. helyen álló Burnleyvel szemben.

A Fulham szezonbeli 17. bajnokiját játszotta idegenben, és két döntetlen mellett tizenötödször kapott ki, ezzel az angol labdarúgás első négy osztályában az egyetlen csapat, amely még nem győzött saját stadionjától távol.

A másik keddi összecsapáson a Manchester United a 13. percben Scott McTominay góljával vezetést szerzett a Wolverhapton otthonában: a skót játékos 41. fellépésén első találatát szerezte a klub színeiben. McTominay szezonbeli 16. különböző bajnoki gólszerzője lett a manchesterieknek, egyetlen más csapatból sem találtak be ennyien a Premier League-ben.

A hazaiak - akik márciusban az FA Kupától búcsúztatták Ole Gunnar Solskjaer együttesét - a portugál Diogo Jota révén még az első félidőben egyenlítettek.

A második játékrész elején Ashley Young, a vendégek csapatkapitánya öt perc alatt két sárga lapot is összeszedett, így az MU emberhátrányba került. Ez volt a mérkőzést vezető Mike Dean 100. felmutatott piros lapja az angol élvonalban.

A Wolverhampton emberelőnye a 77. percben érett góllá, és mivel a folytatásban már nem változott az eredmény, Nuno Espírito Santo csapata a Chelsea és a Tottenham után a Manchester United ellen is 0-1-ről fordítva győzött.

    Premier League, 33. forduló:
Watford-Fulham 4-1 (1-1)
Wolverhampton Wanderers-Manchester United 2-1 (1-1)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?