Az illésházai kezdők tornagyőzelme

korosztályos teremfoci
Nagyfödémes |

Hiányzások után végül az illésházaiak végeztek az élen a kezdők (U11) teremfocitornáján. A Borsos Mihály Alapiskola nagytornatermében a helyi sport- és testnevelő bizottság, valamint a nagyfödémesi labdarúgóklub közösen szervezte a mérkőzéssorozatot, melynek döntőjében a csallóköziek büntetőkkel győzték le a házigazda nagyfödémesiek I. számú csapatát. 

„Ezúttal sajnos nem volt nemzetközi a torna, mivel magyarországi testvérközségünk együttese nem tudott eljönni, de a diószegiek, az illésházaiak és a perediek jelentkezése nagy örömmel töltött el minket – árulta el Winkler Ingrid, a sportbizottság elnöke. – Az előzőleg jelentkezett galántaiak végül a torna napján jelezték, hogy nem vállalják a játékot, viszont a diószegieknek elegendő számú játékosuk volt ahhoz, hogy két csapatot indítsanak. Mivel mi is két gárdával vettünk részt, így összejött a hatcsapatos mezőny, és tarthattuk magunkat az eredeti lebonyolítási rendhez.” 

Érdekes

KEZDŐK (U11) TEREMTORNÁJA

Nagyfödémes, Borsos Mihály Alapiskola – A csoport: V. Úľany I–Tešedíkovo 2:0, g.: Metzner, Hanes; V. Úľany I–Sládkovičovo I 4:1, g.: Metzner 3, Jašík, ill. Lošonský; Sládkovičovo I–Tešedíkovo 1:0, g.: Meliška. 
Sorrend: 1. V. Úľany I, 2. Sládkovičovo I, 3. Tešedíkovo.
B csoport: V. Úľany II–Sládkovičovo II 1:0, g.: öngól; V. Úľany II–N. Život 0:7, g.: Domonkos 3, Nagy 2, Rigó 2; Sládkovičovo II–N. Život 0:5, g.: Rigó 2, Nagy 2, Domonkos. 
Sorrend: 1. N. Život, 2. V. Úľany II, 3. Sládkovičovo.
Elődöntő: V. Úľany I–V. Úľany II 4:0, g.: Hanes 2, Metzner, Jašík; Sládkovičovo–N. Život 1:2, g.: Gál, ill. Rigó, Farkas. 
A 3. helyért: Sládkovičovo I–V. Úľany II 0:0, büntetőkkel: 2:1. 
Döntő: V. Úľany–N. Život 0:0, büntetőkkel: 2:1.
Díjazottak – legjobb góllövő: Rigó Patrik (N. Život), Metzner Dávid (V. Úľany) 5–5; legjobb mezőnyjátékos: Alex Hanes (Veľké Úľany); legjobb kapus: Richard Lošonský (Sládkovičovo). 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?