Hapal: „Agresszív játék kell a magyarok ellen”

Pavel Hapal
Somorja |

Pavel Hapal, a szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a magyarok elleni Eb-selejtező előtt elmondta, agresszív játékra számít csütörtökön a magyar válogatottól.

„A magyar csapat nagyon agresszívan futballozik, ebben fel kell nőnünk hozzájuk, sőt, ha lehet, túl is kell szárnyalnunk őket. Nem fogunk sajnálkozni, ha potyogni fognak a gólok, a lényeg, hogy a magyar hálóba több essen” – mondta Pavel Hapal. Arra a kérdésre, hogy már összeállt-e a fejében a kezdőtizenegy, így válaszolt: „Már van elképzelésem arról, hogy kik fognak kezdeni a magyarok ellen, de minden attól függ, hogy a játékosaim milyen egészségi állapotban lesznek a meccs napján, és mit fognak mutatni addig az edzéseken.”

A szövetségi kapitány számára jó hír, hogy a Hertha Berlin légiósa, Peter Pekarík teljesen felépült és már játékra kész.

A tegnapi sajtótájékoztatón szóba került a csapatkapitány kérdése is, hisz Martin Škrtel visszavonulásával megüresedett ez a posztot. Hapal választása végül a kínai Ta-lien I-fang játékosára, Marek Hamšíkra esett, aki megtiszteltetésként gondol a karszalagra, és próbál majd vezérként viselkedni a pályán és azon kívül is. Ő is nagyon nehéz mérkőzésre számít, de bízik abban, hogy sikeresen vágnak neki a selejtezősorozatnak.

Martin Dúbravka, az angol Newcastle United kapusa is hangsúlyozta, nagyon fontos a rajt. „Fontos a kezdés, pont ezért jól fel kell készülnünk az első mérkőzésre. Biztos vagyok benne, hogy csütörtökön túlfűtött atmoszféra vár ránk, a szurkolóink remek hangulatot fognak teremteni, amit már nagyon várok. Remélem, hogy sikerül meghálálnunk nekik ezt, és győzni fogunk.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?