Naszvadon is folytatódik a dunaszerdahelyiek sorozata?

kézilabda
Naszvad |

Mindkét tábor nyerni akarna, a házigazda naszvadi-ímelyi csapat meglepetést okozva, az esélyesebb dunaszerdahelyiek formájukat igazolva. 

Összecsapásuk szombaton (17.00) lesz a Vlahy Jenő-sportcsarnokban a női I. kézilabdaliga 15. fordulójában.

Tizenkét pontjukkal a kilencedikek Miskovics György védencei a bajnoki táblázaton. Vereséggel kezdtek, majd kétszer nyertek a tavaszi folytatásban.

"Jó a hangulat a csapatban, győzelmeink megemelték játékosaink önbizalomszintjét – mondta lapunknak a rangadó előtt a hazaiak vezetőedzője. – Tudatában vagyunk annak, hogy ki ellen játszunk. Gyorsan kézilabdázik, összhang uralkodik soraiban. Örülnénk, ha nem kapnánk ki, ha szép játékkal kedveskedhetnénk a nézőknek, és nem okoznánk szereplésünkkel csalódást nekik. Megpróbáltunk úgy felkészülni, hogy a pályán a saját játékunkkal boldoguljunk, nem lehet rohanni, a támadásban pedig be kell lőni a helyzeteket. Ha ez sikerül, van esélyünk a meglepetésre, amivel gyarapíthatnánk azokat a váratlan eredményeket, melyek az utóbbi fordulókban születtek a női I. ligában.”

Dunaszerdahelyen tavasszal nagyon megindult a csapat szekere. Ahány meccs, annyi győzelem, ráadásul ebből kétszer idegenben diadalmaskodtak Juhos Kata és társai. Naszvadon is folytatódik a húsz ponttal második csallóköziek hárommérkőzéses sikersorozata?

„Nagyon nehéz bajnokira számítunk, jó formában vannak a naszvadiak, ők is elkapták a fonalat. Nálunk mindenki rendben van, és mindent megteszünk a pályán azért, hogy megnyerjük a találkozót – állapította meg a mérkőzés előtt Prikler Szilvia, a dunaszerdahelyiek vezetőedzője. – Örülök annak, hogy kétszer is győztünk idegenben, sikersorozatunk mentálisan is megerősítette a csapatot. Már nem csak egy emberen áll vagy bukik a játékunk, a többiek is közreműködnek, hozzáteszik a maguk részét. Nem nagyon készülünk az ellenfélre, saját magunkra összpontosítunk. De azt is tudjuk, hogy minden mérkőzés más, biztosan jó hangulat kerekedik, s nekünk az lesz a dolgunk, hogy mindent megtegyünk a győzelemért, azért, hogy sikersorozatunk Naszvadon is folytatódjon.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?