Fico nem szorult kórházi ápolásra

Pozsony |

Robert Fico (Smer-SD) volt kormányfő nem feküdt be a pozsonyi Szív- és Érrendszeri Betegségek Nemzeti Intézetébe (NÚSCH). Ezt Soňa Valášiková, az intézet szóvivője erősítette meg a TASR hírügynökségnek szerdán.

 

Robert Fico, a Smer-SD elnökének és volt kormányfőnek a TASR információi szerint ismét egészségügyi problémái vannak. A korábbi információk arról szóltak, hogy egy speciális egészségügyi intézményben ápolják őt Pozsonyban. Ezt két, egymástól független forrás is megerősítette a TASR hírügynökségnek. Végül nem maradt kórházban. Állítólag a pártelnök egészségügyi problémái miatt mondták le a koalíciós tanács szerdai ülését is.

A Smer-SD cáfolta az információt. Ján Mažgút, a párt szóvivője szerint a koalíciós tanács ülését a partnerek megegyezése alapján mondták le. A tanács Peter Pellegrini (Smer-SD) kormányfő tájékoztatása szerint jövő héten ül össze.

„Az elnök úr ezekben a pillanatokban is a Smer-SD pártközpontjában tartózkodik” – tette hozzá Mažgút.

Fico volt kormányfő 2016 tavaszán szívműtéten esett át a pozsonyi Szív- és Érrendszeri Betegségek Nemzeti Intézetében (NÚSCH). Eddig nem közölték hivatalosan, hogy milyen beavatkozásról volt szó.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?