Új őrület: dobj a kisbabád arcára sajtot

cheese

Új őrület terjed az interneten: sajtot dobnak a csecsemők arcára a szülők, ezt pedig megosztják a világgal.

Amióta használja az ember az internetet, időről időre előbukkan egy-egy új őrület. Az idő múlásával egyre radikálisabb és ostobább challenge-eket teljesítenek a netezők, tavaly például eljutottunk a mosókapszula-evésig is.

A legújabb divat a Cheesechallenge nevet viseli. Ennek lényege, hogy a szülők sajtot dobnak gyermekeik arcára, ezt pedig rögzítik a mobilkészülékükkel, hogy megoszthassák a világgal.

A kihívások palettáján láthattunk már nemes célt szolgálókat is, erre a legjobb példa az Ice Bucket Challenge, melynek célja az volt, hogy felhívja a figyelmet az amiotrófiás laterális szklerózis (ALS) nevű betegségre. Hírességek és politikusok tömege kapcsolódott be a gyűjtésbe, hatalmas összegeket utalva a betegséget kutatók és benne szenvedők számára.

Egy biztos: a gyerekek arcára való sajtdobálás semmilyen nemes célt nem szolgál, viszont legalább kellően nagy marhaság.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?