Oliver Kahn lehet a Bayern München ügyvezetője

Oliver Kahn

A korábbi Európa-bajnok kapus és csapatkapitány, Oliver Kahn lehet a Bayern München labdarúgóklub következő ügyvezetője.

"Oliver Kahn egy évig a vezetőség tagja lesz, így tizenkét hónapunk lesz kölcsönösen megismerni egymást" - nyilatkozta vasárnap Uli Hoeness klubelnök.

A jelenlegi ügyvezető, a 63 éves Karl-Heinz Rummenigge szerződése 2021 végéig szól. Hoeness hozzátette, jelenleg nincs más jelöltjük a posztra.

Kahnnak nincs klubvezetői tapasztalata, jelenleg a ZDF televízió-csatorna szakértőjeként tevékenykedik, illetve az általa alapított Goalplay nevű céget vezeti, amely az edző munkáját segíti multimédiás szakanyagokkal.

A 49 éves korábbi kapus 1994 és 2008 között védte a Bayern hálóját, ebben az időszakban a Bundesligát nyolc, a Német Kupát öt, a Bajnokok Ligáját és az UEFA Kupát pedig egy-egy alkalommal nyerte meg. A német válogatottal 1996-ban Európa-bajnok, 2002-ben világbajnoki döntős, 2006-ban pedig vb-bronzérmes volt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?