Matovič: ha bebizonyosodik Kiska bűnössége a KTAG-ügyben, távoznia kell a politikából

igor matovič
Pozsony |

Amennyiben bebizonyosodik, hogy Kiska bűnös a KTAG-ügyben, akkor távoznia kellene a politikából, mondta Igor Matovič, az OĽaNO vezetője.

Matovič azonban hangsúlyozta, hogy pártatlan, objektív vizsgálatra van szükség az ügyben, a vádemelés szerinte nem elég.

Matovič elhiszi Kiskának, hogy Fico zsarolta őt, de úgy véli, hogy az elnöknek objektíven el kellene magyaráznia a KTAG adóügyeit.

Az AB-választás során Matovič szerint az ellenzék megmutatta, hogy felelősségteljesebben tudnak viselkedni, mint a kormánykoalíció.

Az OĽaNO vezeője azonban nem hiszi, hogy Fico neve ne bukkanna fel a jelöltek között a jövőben. „Talál majd valamilyen kifogást“ - mondta Matovič.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?