Egy nő meghalt, sokan pedig rosszul lettek miután egy Michelin-csillagos étteremben ettek

Michelin-csillag

Egy nő meghalt, huszonnyolcan pedig rosszul lettek miután egy valenciai Michelin-csillagos étteremben ettek a múlt héten.

Ana Barcelónak, a valenciai tartományi kormány egészségügyi tárcavezetőjének tájékoztatása szerint a 46 éves spanyol asszony szombaton járt az étteremben családjával, másnap hajnalban pedig elhunyt. Férje és 12 éves fia is megbetegedett

Az egészségügyi hatóságok 75 vendéget kérdeztek ki azok közül, akik ugyanabban az étteremben ettek február 13. és február 16. között. Az elhunyt asszony hozzátartozóin kívül még 26-an panaszkodtak hasmenésre, hányásra

A valenciai tárcavezető egyelőre csak az ételmérgezés gyanúját tudta megerősíteni, mivel a halottkém jelentése még nem készült el, vagyis a nő halálának pontos oka nem ismert.

Az egészségügyi hatóságok hétfőn átvizsgálták az éttermet és kikérdezték a dolgozókat, de semmilyen szabálytalanságot nem találtak. A begyűjtött élelmiszerminták elemzése még nem fejeződött be.

A 2009-ben Michelin-csillaggal kitüntetett Riff étterem ideiglenesen bezárt, amíg nem derül ki, hogy mi okozta az asszony halálát és a rosszulléteket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?