Barátságban futballoznak

teremfoci
Rozsnyó |

Negyedszer zajlik szombaton (kezdés: 8.00) a Barátság-kupa teremfocitorna, mely a Rozsnyói járás csapatainak kínál játéklehetőséget. Tizenöt együttes lép pályára a városi többcélú sportcsarnokban. 

 „Négy csoportban kezdődnek a küzdelmek, majd a helyosztók következnek. A Vyšná Slaná visszalépett, így a D csoportban csak hárman maradtak – tájékoztatta lapunkat Ivan Demjan társszervező, aki Marián Szilágyi és Roman Bubenčík társaságában hozza évente össze a járás nagy focicsemegéjét. – Magunk is játszunk, de közben szervezünk is. Különösebb elvárásaink nincsenek, csak azt akarjuk, hogy együtt legyen a mintegy háromszáz főnyi focista, minél többet futballozzanak, és sérülés nélkül menjen minden. A többcélú sportcsarnok amúgy sincs nagyon kihasználva, szombaton huszonkét órára a hatalmunkba vesszük, a csapatok pedig hangolhatnak a közelgő bajnokságra. Nem könnyű ennyi embert összehozni, de ha megtesszük, szeretnénk, hogy jól szórakozzanak. Az ebédszünetet is kihasználjuk. Ekkor a kezdők U8-as és U9-es korosztálya játszik minitornát a Dobšiná, a Gemerská Poloma, az MFK Rožňava és egy rozsnyói futballakadémia részvételével.” Tavaly a Smolník volt a 3. Barátság-kupa győztese. Az idei csoportbeosztás – A csoport: Rudná, Fekišovce, Čoltovo, Jovice. B csoport: Betliar, Štítnik, Lipovnik, Dobšiná. C csoport: Krásnohorská Dlhá Lúka, Hrhov, Rožnavské Bystré, Pača. D csoport: Drnava, Kružná, Gemerská Poloma. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?