Amerikában is eltemették Andy Vajnát

Vajna Timi
Los Angeles |

Andy Vajna hosszú betegség után január 20-án halt meg. Budapesten már korábban eltemették, majd felesége, Vajna Tímea Amerikába is vitt hamvaiból.

 

Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, magyarországi búcsúztatásán ott volt Orbán Viktor mellett Arnold Schwarzenegger is.

Vajna fiát és szüleit is Amerikában temették el, végakaratának megfelelően felesége Amerikába is vitt hamvaiból. A Blikk azt írja, a Los Angeles-i szertartáson szintén ott volt Schwarzenegger, de Kurt Russell is, valamint Leslie Mandoki.

„Nem sokkal a budapesti búcsúztatás után kaptam az értesítést Andy amerikai cégének illetékesétől, és úgy alakítottam a februári, Los Angeles-i programomat, hogy a kinti temetésén is részt tudjak venni. Méltónak érzem, hogy Andy hamvainak egy része Los Angeles földjébe kerül, hiszen forradalmasította a hollywoodi filmgyártást” – mondta a lapnak Mandoki.

Vajna Tímea másfél hete vitte Kaliforniába néhai férje hamvainak egy részét, a producer temetésére négy nappal az Oscar-gála előtt került sor. (HVG)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?