Beutazná a világot? Akár egy idegennel is? Itt a lehetőség!

*

Egy utazási cég rárepült azokra, akik minden áron körbe akarják utazni a világot. A TourRadar, az egyik legnagyobb online iroda, ami többnapos utakra specializálódott, kitalált egy játékot a Tour the World kampánya keretében – írja a Travel+Leisure.

A lényeg, hogy két totál idegen ember körbeutazza majd a glóbuszt. Öt kontinensen, öt különböző országban töltenek majd több napot, élményeiket pedig természetesen megosztják a közösségi médiában. Őket egy profi forgatócsoport is követi majd, akik a cégnek gyártanak tartalmakat a páros láblógatásáról.

Különlegesség lesz, hogy a kiválasztott két ember a járatuk lefoglalásáig nem fogja tudni, mi a következő úticél. Összesen 50-60 napot lesznek úton, minden utazásukat, szállásukat, kiadásukat, étkezésüket állja majd a TourRadar.

A nevezés egy kétperces videó feltöltésével zajlik, ahol elmondja a jelentkező, miért őt kéne erre kiválasztani. A határidő március 24., a győzteseket áprilisban jelentik be, a túra májusban kezdetét veszi. Szóval ha nem zavar bennünket, hogy egy idegennel kell két hónapot összezárva lenni egzotikus helyeken, akkor hajrá! (Travelo)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?