Új albumon dolgozik a Guns N’ Roses

sfsfs
Los Angeles |

A legendás Guns N’ Roses alapító gitárosa, Slash megerősítette azokat a híreszteléseket, melyek szerint a zenekar új dalokon dolgozik.

Ő ugyan eddig nem tudott részt venni a stúdiómunkálatokban, mivel turnézik Myles Kennedy and the Conspirators társaságában, de hamarosan csatlakozik a többiekhez. Ezt az albumot azért is várják sokan, mert az 1993-as The Spaghetti Incident? óta először zenél rajta együtt Slash, Duff McKagan és Axl Rose, akik kibékíthetetlennek tűnő ellentétek miatt korábban hosszú évekig nem is beszéltek egymással. „Axl, Duff, én és Richard mindent megtárgyaltunk, átnéztük az eddig született anyagot, és úgy tűnik, elegendő lesz egy albumra”– árulta el Slash a Rock City tévécsatornának. Egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg az új lemez, mivel „A Guns N’ Rosesnál nehéz előre tervezni, bármi történhet a stúdióban. Úgyhogy egyelőre csak annyi biztos, hogy szeretnénk összehozni egy ütős, új albumot, mert mindannyian tele vagyunk ötletekkel”– tette hozzá a gitáros.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?