Sziasztok!

h

Hogy vagytok? Élvezitek a telet? Én nagyon szeretem, de nem szoktam sokat a szabadban lenni, nehogy megfázzak. Ezért több időm jut az olvasásra, a kötelező olvasmányokra is. Ti szoktátok olvasni őket?

Mi nagyon jókat kapunk, most például azt mondta a tanító néni, hogy bármilyen regény lehet, a lényeg, hogy a szerzője még éljen. Nagyon örültem ennek a feladatnak, hiszen valóban olyan könyvet olvashatunk így, amely érdekel bennünket. Megkérdeztem Kópét, hogy ő mit ajánl, és azt mondta, szerinte Seres Róbert Az utolsó harapás című könyve tetszene nekem. Hiszen a kisfiú olyan huncut, mint én, és kutya is van a történetben. Alig várom, hogy olvashassam. Kisorsolok közöttetek is egyet belőle, nem kell mást tenni, mint megfejteni a rejtvényt és beküldeni.

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?