„Nincs veszítenivalónk”

Schmiedlová

A Jelena Ostapenko–Viktória Kužmová mérkőzéssel kezdődik szombaton Rigában a Lettország– Szlovákia Fed-kupa-mérkőzés, amely arról dönt, hogy áprilisban melyik csapat játszhat az I. Világcsoportba kerülésért. 

A második mérkőzésen Anna Karolína Schmiedlová Anastasija Sevastova ellen lép pályára. Vasárnap felcserélődnek a párosok, Sevastova–Kužmová és Ostapenko–Schmiedlová meccset rendeznek majd. Amennyiben szükség lesz a páros meccsre, akkor Viktória Kužmová Rebecca Šramková oldalán lép pályára az Ostapenko– Sevastova-duó ellen. 


„Bánt, hogy sem Dominika Cibulkovára, sem pedig Magdaléna Rybárikovára nem számíthatok Rigában” – mondta Matej Lipták kapitány a pénteki sorsolás után. Cibulková még a szentpétervári torna alatt kapott el egy vírusos megbetegedést, ami miatt az oroszországi tornát is fel kellett adnia, és még mindig nem gyógyult ki belőle, Rybáriková pedig sérült. „Így nagyon nehéz szituációban vagyunk. Nincs veszítenivalónk, megpróbáljuk meglepni a letteket. A Fed-kupa nem olyan, mint egy hagyományos torna, itt bármi megtörténhet.” 


Az összecsapást kemény borításon rendezik. A szombati program 14.00-tól, a vasárnapi pedig 12 órától kezdődik, az STV mindkét nap élőben közvetíti.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?