Amatőr versenyzőket várnak Felsővámosba

asztalitenisz illusztráció
Felsővámos |

Asztaliteniszezni vágyókat várnak szombaton (kezdés: 9.00) a helyi kultúrházba, ahol megrendezik a hagyományos amatőr versenyt. 

Negyed kilenctől háromnegyed kilencig lehet nevezni. „Nincs rajtdíj, és csak nem igazolt játékosok állhatnak asztalhoz. Egyéni csatározás lesz, így egy kategóriában küzdenek az elsőségért mindkét nem és valamennyi korosztály képviselői – tájékoztatta lapunkat az előkészületekről Katona Marián, aki Novotny Tibor helyi szakosztályelnökkel együtt szervezi a tornát. – Már többször lezajlott, tavaly a szokottnál kevesebben voltak, idén húsznál több versenyzőre számítunk, de nem gond, ha többen jönnek, mi az egész napunkat erre szánjuk. Újra az első négyet díjazzuk a mérkőzésmaraton végén.” Ízelítőül a tavalyi legjobbak: 1. Kozma Roland (Nádszeg), 2. Novotny Karina (Felsővámos), 3. Bindics Mária (Pozsonyeperjes), 4. Pázmány Péter (Nagyabony).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?