Javier Bardem is csatlakozhat a Dűne szereplőgárdájához

Javier Bardem
Los Angeles |

Javier Bardem tárgyalásokat folytat a Dűne című kultikus tudományos-fantasztikus film készülőben lévő új verziója egyik szerepének megformálásáról - értesültek amerikai filmes hírportálok.

 

Az Oscar-díjas spanyol filmszínész az egyik törzsfőnököt, Stilgart alakítaná a távoli jövőben egy sivatagos bolygón játszódó történetben.

A kanadai Denis Villeneuve rendezte remake szereplőgárdájához már olyan sztárok csatlakoztak, mint Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Charlotte Rampling, és tárgyalásokban áll Oscar Isaac és Zendaya is.

A Frank Herbert azonos című 1965-ös regényén alapuló film főszereplője Timothée Chalamet lesz, akit Oscar-díjra jelöltek a Szólíts a neveden című filmben nyújtott alakításáért. Javier Bardem figurája a Chalamet által megformált főhőst, Paul Atreidest támogató törzs vezetője.

A forgatókönyvet Villeneuve-ön kívül Eric Roth és Jon Spaihts jegyzi.

Frank Herbert nagysikerű sci-fi sorozatának első kötetéből elsőként 1984-ben készült mozifilm David Lynch rendezésében, Kyle MacLachlan főszereplésével. A 2000-es években háromrészes tévéfilmet is forgattak belőle.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?