Élőben közvetítenék a testületi üléseket

Gúta
Gúta |

Halász Béla (független) képviselő a legutóbbi testületi ülésen indítványozta, hogy egyenes adásban közvetítsék az üléseket az interneten, ezzel is közelebb hozva az önkormányzat munkáját a lakosokhoz.

Gútán már eddig is felvétel készült az ülésekről, amelyet a GútaTV vágatlanul töltött fel a youtoube videómegosztóra, miután elkészült az elhangzottak szlovák nyelvű fordítása. Tavaly egy alkalommal már próbálkozott egyenes közvetítéssel a GútaTV a Facebook közösségi oldalon; sajnálatos módon ezzel akkor visszaélt az egyik polgármesterjelölt, aki ott, a kamerák előtt jelentette be indulási szándékát. Halász Béla ötletét nem vetették el a képviselők, arra kérték a hivatalt és a tévé vezetését, vizsgálják meg, milyen anyagi vonzata lenne ennek a lépésnek. Koczkás Beáta (MKP) alpolgármester pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a márciusi ülésen került a képviselők elé az önkormányzat új tárgyalási rendje, ami már tartalmazhatná az élő adásra vonatkozó passzust.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?