Hodosi búcsú celldömölki döntetlennel

Celldömölk/Hodos. |

Három döntős szereplés után ezúttal a negyeddöntőben ért véget a hodosi csapat útja a férfi-asztalitenisz Szuperligában, miután két mérkőzésen alulmaradt (4:6, 5:5) a Celldömölkkel szemben.

Mindkét összecsapás szoros volt, s mérsékelt esélyét érvényesítette a magyar együttes, amely jelenlegi összetételében felér a bő válogatott-kerettel.

„Egy picivel jobbak voltak. Három kiegyensúlyozott játékosuk – Fazekas, Kriston, Szita – van, s ez döntötte a mérleg nyelvét a javukra. Nálunk Novota és Lelkeš mellett a 18 éves Pekónak kemény dió volt az ellenfél mindegyik játékosa, egy győzelmen kívül nem tudott hozzátenni többet csapatunk eredményességéhez. Védenceim igyekeztek, s egy kis szerencsével akár 6:3-ra is nyerhettek volna a címvédő ellen 5:5-re végződött visszavágón, hiszen több meccs fejeződött be 3:2-es játszmaaránnyal, amikor egy-két labda döntött a győztesről” – mérlegelt lapunknak Jozef Kmeť hodosi klubelnök.

A csallóközi alakulat tovább folytatja a szuperligás küzdelmeket, áprilisban az 5. helyért csatázik a cseh U23-as válogatottal.

Érdekes

Celldömölk–Vydrany 5:5

Pontok: Fazekas Péter 2, Kriston Dániel 1, Szita Márton 2, ill. Zoltán Lelkeš 1,5, Štefan Peko 1, Samuel Novota 2,5. Első mérkőzés: 6:4, továbbjutó: Celldömölk. A hodosi csapat az 5. helyért játszik az U23-as cseh válogatottal.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?