Hirtelen jött
 a füleki edzőváltás

foci
Fülek |

Váratlan edzőváltásra került sor a közép-szlovákiai Tipos III. fociliga negyedik helyén telelő fülekieknél. A csapatot tavaly márciustól irányító Vízteleki János helyét az eddig Tornalján tevékenykedő Tomáš Boháčik foglalja el a kispadon.

„Teljesen váratlanul értek a történések. Csütörtök délelőtt még beszélgettem Víztelekivel, aztán pénteken az esti órákban közölte a magyarországi szakember, hogy nem tudja tovább vállalni a munkát. Tizennégy tagú a keretünk, amelynek tagjai január 15-től heti négy alkalommal gyakorolnak. Azonnal új tréner után néztem, és sikerült megegyeznem a tornaljaiak korosztályos csapatait felkészítő Boháčikkal. Kedden már ő irányította az edzést. Remélem, hogy a csapat gerince megmarad, és folytatjuk a sikeres őszi menetelést” – tájékoztatott Visnyai Attila füleki klubelnök, alpolgármester.

Lapunknak nyilatkozott Vízteleki János is. „Három éve ténykedem a nógrádi térségben. A távozásra két okom van. Az egyik az, hogy van egy közös vállalkozásunk a fiammal, aki pillanatnyilag gyógykezelésre szorul, így rám hárul az összes feladat és teher. A másik indíték pedig abban rejlik, hogy mindig és mindenben az igényesség képviselőjének számítok. Úgy éreztem, hogy a téli holt idényben nem sikerült kellőképpen megerősítenünk a csapatot. A megfelelő feltételeket sem láttam biztosítva, hiszen mindeddig csak tornateremben edzhettünk. Elnézést kérek a vezetőktől és a szurkolóktól a hirtelen távozásomért, igazán nagyszerű labdarúgókkal dolgozhattam együtt” – vélekedett a leköszönt edző. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?