Eltűnt egy kisrepülőgép a Cardiff City egyik játékosával

Emiliano Sala
Párizs |

A La Manche csatorna felett hétfőn este eltűnt a radarképekről egy kisrepülőgép, fedélzetén a Cardiff City labdarúgócsapatának friss igazolásával, Emiliano Salával.

 

A francia rendőrség bejelentése szerint a légügyi hatóság hétfőn 20.23 órakor értesítette a mentőalakulatokat, hogy megszakadt a kapcsolat a Nantes-ból Cardiffba tartó, két személyt szállító egymotoros repülőgéppel. Mentőhajók és helikopterek indultak útnak, hogy átvizsgálják a Guernsey-sziget környékét, ám négy órával később fel kellett függeszteniük a keresést az időjárási körülmények romlása miatt. Kedden reggel brit és francia csoportok közösen folytatták a kutatást, ám nem találták meg a repülő nyomait.

A 28 éves argentin támadó az idény korábbi részében az FC Nantes csapatában szerepelt, 19 francia bajnoki mérkőzésen 12 gólt szerzett. Múlt héten klubrekordot jelentő, 17 millió euró körüli összegért igazolt a cardiffi együttesbe, majd visszatért elköszönni és hétfőn Nantes-ból indult útnak új klubjához.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?