A D4-es és az R7-es építése miatt további forgalomkorlátozással kell számolni

építkezés
Pozsony |

A sofőröknek vasárnaptól (január 20.) újabb forgalomkorlátozással kell számolniuk a D4-es autópálya és az R7-es gyorsfogalmi út építése miatt. Erről a pozsonyi körgyűrű építési projektjének engedményese, a Zero Bypass Limited társaság, valamint a kivitelező, a D4R7 Construction vállalat tájékoztatta a TASR hírügynökséget pénteken.

Vasárnap az esti órákban lezárják a II/503-as jelzésű út Somorja és Úszor közötti szakaszát. A forgalmat az újonnan kiépített, a II/503-as úttal párhuzamos elkerülő útra terelik. Ezen kívül megnyitják a III/1375-ös jelzésű, Sámot (Šámot) – Úszor szakaszt is.

Hétfőtől (január 14.) a főváros területén is több forgalomkorlátozás van érvényben a D4-es és az R7-es építése miatt. Részlegesen lezárták a D1-es autópálya kijáratát a Ligetfalu – Pozsony-városközpont szakaszon. Ezen kívül a Bajkalská utcában is lezárták az egyik sávot a Pozsonypüspöki irányából a körforgalomhoz vezető szakaszon.

Hétfőtől részleges útlezárással kell számolni a D4-es autópályán is Ausztria felől, a horvátjárfalui (Jarovce) kereszteződésben. A forgalomkorlátozásra az új hídobjektum építése miatt van szükség.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?