Újra nyernének a garamkálnaiak

foci illusztráció
Léva |

Két héten belül második teremtornáját rendezi a Lévai Területi Labdarúgó-szövetség. Vasárnap (kezdés 11.00) a járási megmérettetés döntősein, a zselízieken és a čajkoviakon kívül a III. ligás garamkálnaiak és nagyölvediek, valamint az V. ligában közreműködő ipolyságiak és lévaiak mutatkoznak be a városi sportcsarnokban. 

„A Kozárovce és a Veľký Ďur nem vállalta a szereplést, az ipolyságiak és a lévaiak pedig kaptak a lehetőségen. Összesen tizenöt mérkőzést láthatnak a nézők, az egyes összecsapások időtartama 1x20 perc. Ez sokkal több, mint egy torna, hiszen remek felkészülési lehetőséget jelent a csapatok számára a tavaszi idényre” – tájékoztatott Saliga József, a területi szövetség sporttechnikai bizottságának elnöke. A focigálától való hosszú távolmaradás után tavaly a garamkálnaiak is pályára léptek, és újoncként látványos és magabiztos játékuknak köszönhetően a dobogó legfelső fokára állhattak. Idén címvédésre készülnek Peter Éhn edző védencei. Műsor a Hétvégi Focimenetrendben. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?