Győzelemmel kezdett a DAC, Čmelík két gólt lőtt

DAC

A DAC futballcsapata a MOL Akadémián 4:2-re legyőzte a III. ligás galántai együttest idei első felkészülési mérkőzésén. Az élvonalbeli együttesbe visszatért Lukáš Čmelík két góllal kezdett. 

Góllövők: Huk (4.), Bilenkyi (33.), Čmelík (67., 81. – az elsőt 11-esből), ill. – Mečiar (45.), Kemakolam (86., 11-esből).
A hazaiaknál Ayong, Herc és Macej hiányzott, Peter Hyballa vezetőedző a félidőben tizenegy új játékost küldött pályára. Mivel a vendégek a szerediek fiókcsapatának számítanak, néhány élvonalbeli labdarúgó (Michalík, Mečiar, Bilas) is szóhoz jutott. 


A DAC összeállítása – 1. félidő: Jedlička–Koštrna, Špiriak, Kone, Davis–Huk–Nagy László, Kalmár–Tretyakov, Bilenkyi, Vida Kristopher. 
II. félidő: Slančík–Blackman, Šatka, Csóka, Šimčák–Bednár– Vida Máté, Baumgartner– Čmelík, Kelemen, Divkovic. 
Divkovic a 66. percben megsérült, így a sárga-kékek emberhátrányban játszották le a hátralevő időt. 


„Remek edzőmérkőzés volt, kiváló talajon. A vártnál erősebb ellenfél ellen játszottunk, a vendégek ugyanis több szeredi játékossal léptek pályára. Azt gondolom, nagyon jó meccset látott a 260 néző, sok góllal és remek egyéni megoldásokkal. Remélem, Divkovič sérülése nem súlyos” – értékelt Peter Hyballa a DAC honlapjának.


Szombaton 13 órától az NB II-es Soroksárt fogadja a DAC a MOL Akadémián.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?