Saláta a Haladással készül

Saláta

Saláta Kornél keddtől a Haladással készül, és szerdán délután pályára lépett az NK Maribor elleni, gól nélküli felkészülési találkozón – adta hírül a szombathelyi klub.

A negyvenszeres szlovák válogatott futballista szerződése december végén lejárt a pozsonyi Slovannál, így szabadon igazolható.

A 33 esztendős garamkövesdi származású védő a napokban lapunknak kijelentette, hogy Magyarországról az NB I-ből és az NB II-ből is van kérője. Értesüléseink szerint az NB I utolsó helyén telelő Haladás mellett a Kisvárda és a második vonalbeli Gyirmót is érdeklődik Saláta iránt.

„Saláta Kornél neve már a nyáron szóba került, akkor végül nem sikerült leigazolnunk. Amennyiben a felkészülés során jól teljesít és sikerül vele megegyeznünk, szerződtetjük – nyilatkozta a Tóth Miklós ügyvezető a haladas.hu-nak. – Pinte Patrik viszont fél évig kölcsönben a szlovák II. ligás komáromiakhoz kerül, akik Petró Balázst is szívesen látnák. Még nem végleges a keretünk, valószínűleg érkezők és távozók is lesznek.”

Saláta az ősszel tizenkét mérkőzésen lépett pályára a Fortuna Ligában, és középhátvédként két gólt szerzett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?