Éjjeli órákig pattogott
 a labda a pozsonyeperjesi kultúrházban

pingpongmaraton
Pozsonyeperjes |

Negyven versenyző indult, éjfélig elnyúló csatározások voltak a 9. pingpongmaratonon Pozsonyeperjesen, amely az év eleji mozgás jegyében szólította asztalhoz a csallóközi falu apraját-nagyját.

Csalogatott érdeklődőket máshonnan is, többnyire a járás településeiről. Volt kinek ütni a labdát, a meccsek között fogyasztani a megkent zsíros kenyeret. Délelőtt a gyerekek versenyeztek, délutántól késő estig a felnőttek. Utóbbiak két kategóriában, a nem regisztráltak között a helyi Pintér Mátyás, a regisztráltak mezőnyében a nyékvárkonyi Kósa Péter végzett az élen. A legkisebbeknél a dunatőkési Galántai Koppány elsőségének tapsoltak.
„Családias hangulat uralkodott reggeltől késő estig a helyi kultúrházban. Nagy küzdelem és érdekes játszmák után alakult ki a sorrend a délelőtti versenyben. Délután egy híján harmincan voltunk, s az egész maratonon valamivel kevesebben, mint tavaly. Évről évre hol többen, hol kevesebben jönnek, az idei részvétel átlagosnak mondható – értékelt Viszkocs Szilárd, aki a sportág helyi történéseinek vezetője, de ezúttal másban is kitűnt. – A regisztráltak között felkerültem a dobogó harmadik fokára. Engem kellemesen meglepett helytállásom, az elődöntőben a későbbi győztestől kaptam ki, majd a bronzmérkőzésen én nyertem a szintén helybeli Godo Tibor ellen. Kiegyensúlyozott volt a mezőny. Tavalyi harmadik helyezése után lett első a tizenéves Pintér Mátyás, aki ezzel kinőtt ebből a mezőnyből, jövőre már csak a regisztráltak között indulhat.”

Érdekes

9. PINGPONGMARATON, Pozsonyeperjes

Gyerekek (11 induló): 1. Galántai Koppány (Dunatőkés), 2. Kurthy Csaba, 3. Viszkocs Bálint, 4. ifj. Bokros Olivér (mindhárman Pozsonyeperjes).
Nem regisztrált játékosok (15): 1. Pintér Mátyás (Pozsonyeperjes), 2. ifj. Serczel Péter (Hidaskürt), 3. id. Bokros Olivér, 4. Bindics Mária (mindketten Pozsonyeperjes).
Regisztrált játékosok (14): 1. Kósa Péter (Nyékvárkony), 2. Kurth Leonard (Podbrezová), 3. Viszkocs Szilárd, 4. Godo Tibor (mindketten Pozsonyeperjes).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?